Nyheder 28. april 2015

Dansk hyldest til James Brown

Jeannie Mortensen har samlet en stribe fede sangere for at fejre soulkunstneren James Brown med både en ny film og koncert.
Af af
Jeannie Mortensen var personligt ven med James Brown i en årrække, og er også bagkvinden for den store fest på lørdag i The Ballroom ved Parken.
Jeannie Mortensen var personligt ven med James Brown i en årrække, og er også bagkvinden for den store fest på lørdag i The Ballroom ved Parken.
Foto: Niels S. Andersen


Sveden kommer med garanti til at løbe ned af væggene, når en række danske og internationale kunstnere på lørdag giver den gas for at hylde soulkongen James Brown.

-Jeg var jo personlig ven med den afdøde James Brown gennem 18 år.

Vi havde mange oplevelser sammen, så det er også en meget personlig hyldest, fortæller Jeannie Mortensen, som har arrangeret det storstilede show i The Ballroom ved Parken lørdag den 2. maj.

Ud over premieren på en helt ny film "Get On Up", der er co-produceret af Mick Jagger, så er der virkelig lagt i kakkelovnen til et brag af en fest.

Svenske Eric Gadd, Kim Wagner, Debbie Sledge fra Discogruppen Sister Slegde, Niels Lan Doky, Bobo Moreno, James Sampson, Al Agami m.fl. giver alle deres versioner af James Browns største hits, og ved minatstid er der planlagt fødselsdagssang for legenden, der 3. maj ville være fyldt 82 år.

-Jeg er stor fan af alle på holdet, især Eric Gadd. Det er fanfunkytastisk at have Eric ombord. Og hele holdet er fans af James Browns musik som jeg selv, jubler Jeannie Mortensen, som i en årrække boede i Hollywood, og fulgte Hollywoodstjernernes liv på tæt hold.

Lørdag er der iøvrigt ægte soulfood på menuen og Joakim Hediger bag pulten til at sørge for de rette toner før og efter selve koncerten.

Du kan se meget mere på billetnet.dk.


I sin tid i Hollywood mødte Jeannie Mortensen alle de store navne. Blandt andet Mick Jagger, der har været inde over den nye James Brown-film. (Foto: Privat)

Kom med til Janni og Karstens bryllup i videoen herunder.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold