Nyheder13. september 2010

Dansk film: Safterne stiger

Filmmand ser stort på, at han er blevet kaldt en gammel gris – nu smider pigerne igen tøjet for ham
Der er skønheder fra hele verden med i filmen "Det erotiske menneske"
Der er skønheder fra hele verden med i filmen "Det erotiske menneske"
 Foto: Pressefotos fra filmen

Sexscene: Dorothie nyder situation og er ved at være godt gejlet op. Hun stønner og siger: "Det føles rigtig godt".

Som et lille pikant raffinement smører hun sin nøgne krop ind i is og honning, mens hun samtidig sensuelt labber i sig af godbidderne.

På et tidspunkt smører hun sin brystvorte ind og opfordrer manden bag kameraet til også at slikke lidt af herlighederne i sig.

Læs også: Kæreste med cykelstjernes eks-kone

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/film-og-tv/september/det-erotiske-menneske-4-jpg.jpgManden bag kameraet er Jørgen Leth. Dorothie er Dorothie, pigen han i sin tid pralede med at dyrke sex med i sin bog "Det uperfekte menneske". Bogen der medførte et ramaskrig og nærmest pædofile anklager, fordi han beskrev hvordan han tog "kokkens datter når han havde lyst", mod den nu 73-årige, kontroversielle Leth.

Nu optræder hun i hans nye film "Det erotiske menneske", der netop har haft verdenspremiere på filmfestivalen i Toronto, Canada.

Læs også: Sejles væk fra Haiti

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/film-og-tv/september/joergen-leth300-jpg.jpgMen Leth er ikke bange for reaktionerne eller eventuelle nye sexanklager.

- Jeg har god samvittighed. Jeg har ikke udnyttet kvinderne i min film. Tværtimod. Filmen er en hyldest til kvinderne. Jeg betragter kvinderne med respekt og kærlighed, siger Jørgen Leth til eb.dk

- Men der er ingen tvivl om, at hele aspektet omkring aldersforskellen vil komme på banen. Jeg er kommet godt op i alderen, og jeg kan mærke vemodet, efterhånden som tiden går. Det er sgu da ikke forbudt for en ældre herre at være vild med kvinder. Det er der mig bekendt ingen lov imod.

Sponsoreret indhold