Nyheder31. oktober 2014

Dansen sluttede for Helge og Sofie: - Vi fik for lave karakterer

Fik kun 12 point for deres tango - og røg ud
Af af
Så sluttede Vild med dans for endnu et par
Så sluttede Vild med dans for endnu et par
 Foto: Claus Poulsen


Fredag aften blev sidste gang, at Helge Wammen og Sofie Kruuse trådte på dansegulvet i Vild med dans. Parret måtte sande, at deres tango ikke var nok til at sende dem videre, og de måtte skuffet forlade det populære danseprogram.

Det kom dog heller ikke som den største overraskelse for parret, der kun høstede 12 point for deres tango.

- Vi har det okay. Vi stoppede med den bedste dans, men jeg synes, vi fik for lave karakterer af dommerne. Jeg kune godt have undt Helge nogle højere karakterer, men at vi ryger som nummer seks, kan vi jo ikke klage over, sagde en skuffet Sofie Kruuse bagefter. Hun blev bakket op af sin partner Helge:

- Det er ærgerligt, at det skulle slutte med fire tre-taller. Det skulle have været højere. Det var min bedste dans, men ikke de bedste karakterer, sagde Helge, der dog tager en masse gode Vild med dans-minder med sig:

- Det har været ufatteligt grænseoverskridende og utroligt udfordrende. Jeg har lært en masse mennesker at kende og at danse... lidt, sagde Helge.

Parret rød i omdans mod Paprika Steen og Mads Vad, som selv fik 21 point for deres quickstep. Dog kunne skuespillerinden og hendes partner ånde lettet op - de røg videre i programmet.

Aftenens Vild med dans bød på både ris og ros fra dommerne. De seks resterende par dansede alt fra quickstep og tango til cha cha cha - og der blev givet alt fra 12 point til imponerende 36.

Ditte Ylva Olsen og Morten Kjeldgaard var første par på gulvet, og om det var nervøsitet, der prægede dem, vides ikke. I hvert fald kunne parret bagefter konstatere, at de begik flere fejl på gulvet - også noget, som dommerne bemærkede:

- Der blev lavet fire-fem millioner fejl, lød det blandt andet fra Jens Werner.

Parret fik 19 point i alt for deres quickstep - og strøg direkte videre i danse-programmet.

Specielt Sara Maria Franch-Mærkedahl og Silas Holst høstede stor ros - og de højeste karakterer indtil videre blandt alle par - for deres tango, som de dansede til 'Love Runs Out' med OneRepublic. Dommerne gav hele 36 point og var specielt imponerede over parrets koreografi og Sara Marias evner som tango-danser.

- Det er den bedste ny-danser i tango, jeg har set, lød de rosende ord blandt andet fra Britt Bendixen, mens Jens Werner tilføjede, at parrets præstation var 'outstanding'.

Parret strøg da også direkte videre - sammen med Ditte Ylva Olsen og Morten Kjeldgaard, Johannes Nymark og Claudia Rex samt Astrid Krag og Thomas Evers Poulsen.

Sponsoreret indhold