Nyheder25. oktober 2014

Dansedramaet udsat: Så meget blev der samlet ind i 'Vild med dans'

Dansekonkurrencen samlede ind til Knæk Cancer
Ditte Ylva Olsen i aftenens mest bemærkelsesværdige kjole
Ditte Ylva Olsen i aftenens mest bemærkelsesværdige kjole
 Foto: Claus PoulsenDet var ikke kun rytmer og trin, der blev fokuseret på fredag aften, da Vild med dans for syvende gang løb over skærmen.

I et særligt "Knæk Cancer"-program var de seks resterende par på gulvet, men da skuespilleren Besir Zeciri allerede i sidste uge måtte trække sig på grund af en hjernerystelse, var der ingen, der blev stemt ud i programmet, hvor der undervejs blev samlet ind til Kræftens Bekæmpelse.

I alt blev der indsamlet 27.915.250 kroner under programmet.

LÆS OGSÅ: Erik Brandt mindes Margit

I denne uge kunne parrene tage den med ro. I næste uge skal dommernes point og seernes stemmer lægges sammen med dem, parrene fik fredag aften, og først derefter vides det hvem, der skal i omdans.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/62860023508a4722a89ace6967225d20.jpg


Denne kjole blev 100.000 kroner værd (Foto: Claus Poulsen)

Gymnasten Helge Wammen og partneren Sofie Kruse fik færrest point af dommerne for deres dans fredag aften - kun 12 blev det til af slagsen. Flest fik skuespilleren Johannes Nymark og hans partner, Claudia Rex, der scorede 33 point.

Vild med dans-dommerne havde i aftenens anledning forberedt indslag, der skulle skæppe penge i kassen til Kræftens Bekæmpelse. Samtidig sad flere tidligere deltagere i et specielt indrettet call center og tog imod opkald fra danskere, der ønskede at donere penge til formålet.

Der var et par meget store donationer fra trofaste Vild med dans seere. En kvinde ved navn Judith donerede 100.000 kroner for at se vært Claus Elming og dommer Britt Bendixen i en dans. Den kan opleves i et af de næste programmer. En anden seer donerede 100.000 kroner for Sara Maria Franch-Mærkedahls kjole.

Finalen i Vild med dans afholdes den 28. november.

Sponsoreret indhold