Dansedommer: Allans exit var fortjent

Allan Simonsens sortie var fortjent - læs herunder, hvem der udover seerne også synes det

Allan Simonsens sortie var fortjent - læs herunder, hvem der udover seerne også synes det

Foto: Claus PoulsenDet har ikke skortet på verbale ydmygelser fra de fire dansedommere, der uge efter uge har givet den tidligere fodboldspiller Allan Simonsen bundpoint i "Vild med dans".

Fredag aften røg den meget omtalte fodboldlegende ud af showet, og glippede derfor chancen for en finaleplads, og det mener dommer Jens Werner var det helt rigtige udfald.

- Dansemæssigt kommer det ikke bag på mig, at han ryger ud, men rent afstemningsmæssigt gør det, sagde Werner oven på Allan-exit'en fredag aften.

Se semifinalens overraskelse

- De mange sidste fredage er Allan og Sofie gået videre i programmet uden overhovedet at være i omdans, så det er som om, man havde vænnet sig lidt til tanken om, at de også skulle i finalen, sagde Jens Werner.

Han lægger ikke skjul på, at han gerne havde set, at Allan Simonsen var røget for længst.

- Vi dommere har jo hele tiden via vores karakterer og kommentarer givet udtryk for, at vi synes, at de rigtige dansere skulle videre, men seerne har så synes noget andet ind til i aften.

- Det er en glædelig overraskelse, uden at skulle forklejne Allan og Sofie, for det har ikke noget med dem at gøre, men det er den rigtige finale, sagde dansedommeren.

Allan ikke skuffet over exit

Finalen bliver danset i studierne på Amager og på TV2 næste fredag den 29. november.


Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close