Danse-kolleger raser over Besirs farvel

Kollegaerne er vrede over, at Besir Zeciri har været nødsaget til at trække sig

Kollegaerne er vrede over, at Besir Zeciri har været nødsaget til at trække sig

Foto: All OverEn hjernerystelse efter et voldeligt overfald i weekenden har forkortet dansekarrieren for den unge skuespiller Besir Zeciri, som torsdag meldte ud, at han trækker sig fra konkurrencen.

LÆS OGSÅ: Besir Zeciri trækker sig fra 'Vild med dans' efter overfald

Nyheden modtages med en blanding af sorg og vrede blandt Besir Zeciris dansekolleger. Flere har valgt at ty til de sociale medier for at udtrykke deres afsky for den voldelige handling, som nu har resulteret i skuespillerens farvel til Vild med dans.

Programmets værtinde Sarah Grünewald sender virtuelle knus til både Besir Zeciri og hans professionelle dansepartner Mie Moltke på det sociale medie Instagram.
- Jeg kommer sådan til at savne jer begge om fredagen i Vild med dans. Det var en kæmpe fornøjelse med dig. Du er sej og en skør kugle, som gjorde mig i megagodt humør. Så tak for fredagenes bedste griner, skriver tv-værten.

LÆS OGSÅ: Besir Zeciri overfaldet efter 'Vild med dans'-fest

Besir Zeciri har selv fortalt, at han blev overfaldet af fem mænd på vej hjem fra Vild med dans-efterfesten natten til lørdag. Ifølge TV 2 har den 24-årige skuespiller pådraget sig en hjernerystelse, der betyder, at han ikke har kunnet træne med sin dansepartner i løbet af ugen.

- Jeg syntes ikke, det er i orden, det der forgår i gaderne. Lad os nu passe på hinanden. Lad os som udgangspunkt få stoppet volden, skriver Sarah Grünevald.

Også den kendte danser Silas Holst bruger Instagram til at fordømme weekendens voldshandling og begræde tabet af sin tidligere dansekollega.

LÆS OGSÅ: Vild med dans-Besir overfaldet: Ingen hjalp mig

- Er du gal, det er triste nyheder, der ramte én på arbejde i dag. Mie og Besir Zeciri er ude på grund af fuldstændig meningsløs vold. Hvad sker der? Der bliver tomt og trist uden jer to. Og grundlaget er frygteligt, skriver Silas Holst og viser med sine hashtags, at han ligesom Sarah Grünewald gerne vil stoppe vold.

TV2 oplyser, at det faldende antal deltagere i konkurrencen ikke vil have nogen betydning fredag aften, men at man til gengæld vil undlade at stemme nogen ud i næste uge, hvor tv2 samtidig holder Knæk Cancer-uge.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close