Nyheder10. marts 2014

Danny i tårer efter skænderi: Har du slået Nadia ihjel?

Dramatisk aften på Paradise Hotel – Nadia er bortført!
Af af
Danni i heftig diskussion med de andre Paradisoere
Danni i heftig diskussion med de andre Paradisoere
 Foto: TV3




Mandagens afsnit af Paradise Hotel blev et af de mest dramatiske indtil videre. Der er dømt krimi-uge på det mexicanske hotel, og under aftenens Jack the Ripper-fest forsvinder Nadia pludseligt sporløst, hvorefter hendes partner Danny bryder grædende sammen!

- Har du slået hende ihjel, råber Danny ind i hovedet på den nye fyr på hotellet, Christian.

LÆS OGSÅ: Chok: Paradiso vælger at forlade hotellet selv

Danny er overbevist om, at Christian har en finger med i spillet og ved, hvorfor partneren Nadia pludseligt er forsvundet under den våde fest. Men Christian vil ikke sige noget, han sidder i stedet og smiler og tager et par slurke af sin drink.

- Jeg siger, at du skal holde din kæft! Han sidder og griner. Nadia er væk, og han sidder og fucking griner. Du er fucking respektløs, tilføjer Simone, der har svært ved at holde tårerne tilbage.

LÆS OGSÅ: Flirten er slut mellem Ræven og Laura

Kort tid efter spidser situationen til, og stort set alle Paradisoere kommer i klammeri med hinanden. Især Danny føler sig udsat, da Amanda begynder at rode i en tidligere episode, hvor Danny i fortrolighed har fortalt Amanda om sin mor.

- Du skal ikke blande min mor ind i det, råber Danny, hvorefter han bryder grædende sammen.

LÆS OGSÅ: Inna: Paradise-Laura er fucked- Det her er den værste diskussion, jeg nogensinde har haft, lyder det grædende fra Danny.

Sponsoreret indhold