Nyheder16. februar 2016

Stort galleri: Danmarks smukkeste teenager er fundet

Mange piger har måske stiftet bekendtskab med ønskedrømmen om at blive udråbt som vinder af en skønhedskonkurrence. Denne drøm blev for 16-årige Josephine-Emilia Thide Nielsen en realitet, da hun blev kåret Miss Teen Danmark 2016

Miss Teen Danmark 2016

Af: Selma Siersted Poulsen

Skønheden Josephine-Emilia fra Horsens fik titlen Miss Teen Danmark 2016 tildelt af Miss Danmark Organisationen, og hun skal nu repræsentere Danmark til den verdensomspændende talent- og skønhedskonkurrence Little Miss & Mister Galaxy 2016, som bliver afholdt i april i Kutaisi, Georgien.

Her skal Josephine-Emilia konkurrere mod unge piger fra hele verden i kategorien Teen som dækker over alderen 15-18 år.

- Josephine-Emilia er en guddommelig smuk, ung kvinde med begge ben på jorden, hun er talentfuld, ambitiøs og konkurrencemindet, siger direktøren for Miss Danmark, Lisa Lents som har stået for udvælgelsen af Josephine-Emilia, til missdanmark.dk

Deltagerne skal i løbet af ugen på sightseeing i Georgiens naturskønne omgivelser og deltage i glamourøse gallamiddage og receptioner. Undervejs skal de nationale vindere også deltage i forskellige delkonkonkurrencer, deriblandt kostume runde, talentkonkurrence, Galaxy Stars Show og adskillige modeshows.

Udover at have den imponerende titel som Miss Teen Danmark, er Josephine-Emilia en passioneret eliterytter og er to gange Danmarksmester i dressur. Fremadrettet vil hun gerne uddanne sig som jurist og arbejde som berider, ifølge Miss Danmark Organisationen.

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_4.png
 (Foto: SE og HØR)

Sponsoreret indhold