Nyheder28. august 2013

Danmarks nye dansedronning?

Maria Lucia er bookmakernes favorit til sejren i Vild med dans 2013
Af af
Bliver Maria Lucia den næste vinder af Vild med Dans? Det mener bookmakerne.
Bliver Maria Lucia den næste vinder af Vild med Dans? Det mener bookmakerne.
 Foto: All OverDet populære danseprogram "Vild med dans" er igen klar til at køre over skærmen, og allerede før de første trin er taget, har en favorit meldt sig på banen.


Maria Lucia: 10 kilo lettere


Det er den tidligere vinder af Popstars Maria Lucia, der løber med de laveste odds hos bookmakerne fra Betsafe. Man får således kun pengene fire gange igen, hvis den flotte sangerinde besætter førstepladsen.

"Feltets kvinder ser stærke ud i år, og Maria Lucia ligner allerede nu det bedste bud på en vinder. Hun er vandt til at stå på scenen og har via sin karriere som sanger og musical-stjerne arbejdet intensivt med koreografi og dans. Derudover har tv-seerne jo en gang tidligere vist, at de kan lide hendes udstråling, ved at stemme på hende i Popstars", siger Thomas Holm, der er oddssætter hos Betsafe.

Helt i den anden ende af skalaen ligger fodboldspilleren Mads Laudrup, der giver pengene hele 20 gange igen, hvis han danser sejren hjem. Sjovt nok giver den tidligere fodboldspiller Allan Simonsen kun pengene 13 gange igen.

"Laudrup-familien er ikke just kendt for sin rytmiske sans, så vi vælger at forholde os skeptisk til Mads Laudrups chancer. Også Allan Simonsen må formodes at være på udebane i disciplinen. Skuespilleren Claes Bang kunne umiddelbart ligne en stærk profil, men han er nybegynder, når det gælder dans, og det forringer naturligt nok hans chancer markant", påpeger oddssætteren. Se odds'ne herunder.


Maria Lucia: Vil have kødHvem vinder Vild med Dans 2013?

Maria Lucia 4.00

Mattias Hundebøll 6.00

Le Gammeltoft 8.00

Mie Skov 9.00

Mathilde Norholt 10.00

Uffe Holm 10.50

Charlotte Fich 11.50

Thomas Ernst 11.50

Allan Simonsen 14.00

Claes Bang 15.00

Mette Blomsterberg 20.00

Mads Laudrup 20.00

Hvilket køn er vinderen af Vild med Dans 2013?

Mand 2.37

Kvinde 1.45

Sponsoreret indhold