Nyheder20. juli 2008

Danmarks Miss World-kandidat: Stiller op til EM i taekwondo

Lisa Lents skal repræsentere Danmark to gange. Først til Miss World-konkurrencen og senere på det danske landshold i teknisk taekwondo
Af af
Jeg optræder ikke i mindre end bikini. Jeg skal kunne stå inde for billederne over for mine forældre og være et godt eksempel som sportstræner for børn
Jeg optræder ikke i mindre end bikini. Jeg skal kunne stå inde for billederne over for mine forældre og være et godt eksempel som sportstræner for børn
 Foto: Carsten Breschel

Smukke Lisa Lents er i dén grad det kødelige billede af udtrykket "skinnet bedrager". Den 21-årige pige er blød og smuk som få, men er også en særdeles hårdtslående kvinde.

Lisa er Danmarks repræsentant, når der til september holdes Miss World-konkurrence i Kiev, Ukraine, foran op mod 2,3 millioner seere.
Men hun er også en fast del af det danske landshold i teknisk taekwondo, der til december skal deltage ved EM i Antalya i Tyrkiet.

Lisa øver sig i kampsporten i Gladsaxe Taekwondo Klub, hvor hun også selv er træner.
- Og ungerne synes da, det er fedt, at træneren også kan være en babe, griner den smukke pige, som glæder sig helt vildt til den månedlange miss-konkurrence.

- Jeg er da smigret over, at nogle synes, jeg har potentiale til Miss World. Jeg havde aldrig selv turdet sigte så højt, fortæller Lisa, som blev udvalgt til konkurrencen af bureauet Pretty Danish.

- Det er altid skønt, at andre synes, man ser dejlig ud, smiler hun.

- Mange tror, at skønhedskonkurrencer er noget useriøst noget med nogle duller på en scene. Men de fleste af pigerne har faktisk en god uddannelse og gang i en masse ting, fortæller Lisa, som også peger på, at Miss World og Miss Universe bidrager til en masse velgørenhed.

Menneskehandel

Hendes egen mærkesag er den internationale menneskehandel.

- Måske er det, fordi jeg selv er model. Men det er frygteligt, hvordan piger fra østlande lokkes med en modelkarriere og så ender i prostitution. Det er slaveri og skal bare standses, siger den normalt så milde model, som pludselig lyder rå i tonen.

Læs mere og se flere billeder i denne uges SE og HØR

Sponsoreret indhold