Nyheder 21. april 2014

Dan Rachlin truer skuespiller med tæsk

Radioværten er rasende og vil ”smadre” skuespiller
Af af
Foto: Dan Mariegaard

Tv-reklamer kan være ligegyldige, sjove eller irriterende. Musikoraklet Dan Rachlin er mildest talt ikke i tvivl om, i hvilken kategori han vil placere de nye reklamer fra Kims med den fiktive nøddeekspert Michael Madsen, der ikke kan udtale bogstavnet m - men altid bruger n i stedet for.

LÆS OGSÅ: Dan Rachlin er stjerne i Grønland

Faktisk er Dan Rachlin så irriteret, at han på Twitter truer skuespilleren bag den nøde elskende ekspert med tæsk fordi han, efter Rachlins mening er "pisse irriterende"

Hvis jeg ser ham fra Kims reklamen, smadrer jeg ham! @kims #pisseirriterende

- Dan Rachlin (@RachlinD) 20. april 2014


LÆS OGSÅ: Dan Rachlin tjener penge på gammel popsang

Skuespiller Peter Sloth Madsen, der spiller rollen som Michael Madsen i Kims-reklamerne, er i øjeblikket på ferie med familien og ønsker derfor ikke at kommentere Rachlins vredesudbrud overfor SE og HØR."Jørgen", her på fotoet, var i mange år hovedpersonen i alle Kims-reklamer, men han er blevet erstattet af "Michael Madsen"

LÆS OGSÅ: Dan Rachlins søn kæreste med Bubbers datter

En af de nye Kims-reklamer har været i modvindfordi slogannet "smager af mere" kunne lyde som "smager af neger." Radio- og Tv-nævnet har siden afgjort, at der ikke var tale om racisme

Her kan du se, hvad Dan Rachlin er så rasende over. Det er dog denne reklame, der blev beskyldt for at være racistisk.Sponsoreret indhold