Dan Rachlin: Tjener penge på gammel popsang

Dan Rachlin tjener stadig penge på en sang, han lavede med makkeren Philip i slutfirserne.

Dan Rachlin tjener stadig penge på en sang, han lavede med makkeren Philip i slutfirserne.

Foto: All OverDan Rachlin lider formentlig ingen økonomisk nød trods fyringen fra SBS for nylig - med alle de jern, han har i ilden.

Men nu er der dog kommet lidt ekstra kroner ind på bankbogen. Dog ikke et beløb, der - må man antage - får musikmandens bankrådgiver til at bryde ud i jubel.

Dan Rachlin har således fået 37 gode, danske kroner at forsøde tilværelsen med.

Dan Rachlin: Taler ud om fyringen

Pengene har han fået i såkaldt royalty for den gamle popsang "Venner", som han for år tilbage lavede med sin gode ven og partner in crime, Philip Lundsgaard.

- Jeg har i 25 år mindst et par gange om ugen hørt folk synge:'Dan, Dan, Philip, Philip' til mig. I samme periode har jeg formentlig tjent omkring 3000kr på mesterværket, og i dag fået royaltyafregning for seneste kvartal på 37kr! Kom ikke og sig min karriere som popstjerne ikke er massiv!, skriver Dan Rachlin således på sin Facebook-profil.

Der er dog grund til at være en lillebitte smule misundelig på makkeren Philip. Selvsamme bekendtgører således i tråden til Rachlins update, at han skam har fået 78 kr. for sangen, der bl.a. har været spillet på P3 og også figurerer på diverse cd-opsamlinger.

Dan Rachlin: Derfor raser jeg

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close