Nyheder20. februar 2010

Dan Rachlin: Svar igen, Rigmor!

Jetsetdronningens gode ven mener, at hun bør anlægge sag mod alle dem, der har skrevet løgne om hende
Rigmor Zobel er gennem hele sagen - også mens hun stadig var under navneforbud - blevet støttet af Dan Rachlin
Rigmor Zobel er gennem hele sagen - også mens hun stadig var under navneforbud - blevet støttet af Dan Rachlin
 Foto: Aller Media

- Hvis det havde været mig, havde jeg helt sikkert sagt: O.k., nu er det "payback time".

TV-værten Dan Rachlin er ikke i tvivl om, hvordan hans gode veninde Rigmor Zobel skal komme videre, efter hun blev idømt en bøde på 20.000 kroner for køb af 6 gram kokain. Om hun er enig, ved han dog ikke.

- Sådan ved jeg ikke, om hun har det. Men det er min klare overbevisning, at hun har et behov for at få svaret igen. Både privat og rent professionelt skal hun have tilbagevist nogle af alle de usandheder, som har stået i kø i forbindelse med denne sag, siger Dan Rachlin til B.T.

Han mener især, at mediernes dækning af hele kokainsagen har været meget problematisk.

- Noget af det er helt ude i hampen. F.eks. har der været skrevet en masse om de lån, Rigmor og hendes mand har optaget. Når den almindelige dansker læser det og samtidig læser, at hun er involveret i 'noget med narko', tænker mange: Så er der nok noget om det. Det er en møgulækker kobling, siger Dan Rachlin til avisen.

Han vurderer, at der kan være adskillige sagsanlæg i vente fra Rigmor Zobels side - både sager hvor hendes navneforbud er blevet overtrådt, samt injuriesager, hvor medier har skrevet noget decideret forkert eller løgnagtigt.

Sponsoreret indhold