Nyheder22. december 2008

Dan Rachlin: Professionel pokerspiller

Konen siger nej, men den populære vært vil leve af kortspil
Dan Rachlin er så bidt af kortspil, han vil forsøge at leve af det
Dan Rachlin er så bidt af kortspil, han vil forsøge at leve af det
 Foto: All Over

Dan Rachlins kone synes, at han bruger for megen tid på at spille poker. Men Charlotte Rachlin, som Dan ofte roser for hendes loyalitet og opbakning, må nok indstille sig på, at han fremover vil bruge endnu mere tid på at tæve kort.

- Jeg er helt vild med poker og bruger 3 timer hver dag på at spille det. Det synes min kone er alt for meget. Alligevel har jeg dog planer om at beskæftige mig med poker på et mere professionelt plan og gøre det til et arbejdet, siger Dan Rachlin i B.T..

Dan Rachlin vil dog endnu ikke løfte sløret for, hvordan han har tænkt sig at leve af kortspil. Men han vil godt sige, at han fortsætter med sine to værtsjobs, der har hjulpet ham igang igen, efter han blev fyret fra Sky Radio i forbindelse med, stationen lukkede.

Blev nummer 45 ud af 350 deltagere

- Nu hvor jeg både er blevet TV-vært på musikkanalen Vh1 og vært på radiosationen NOVA FM, har tingene fuldstændig ændret sig. Det har virkelig givet luft under min karriere. Og det er begge job, som jeg vil fortsætte med i 2009, fortæller Dan Rachlin.

Noget andet, Dan vil arbejde med, er at forbedre sine pokerresultater. Under en turnering i Polen for nylig blev han nummer 45 ud af 350 deltagere.

- Selvom det lyder o.k., er det stadig en del væk fra mit ambitionsniveau, men I'm getting there, siger Dan Rachlin.

Sponsoreret indhold