Dan Rachlin: Parykken misbrugt

Dan Rachlin før, under og efter transplantationen

Dan Rachlin før, under og efter transplantationen

Foto: Jacob Gills/ All Over

Da Dan Rachlin for 4 år siden lagde sin manke i hænderne på norske hårtransplantationsspecialister, drømte han ikke om, at de en dag ville bruge den danske kendis til at lokke nordmænd ind på deres klinik.

Under transplantationen, hvor Dan Rachlin fik sat frisk hår på sine høje tindinger, fik radioværten taget både før-, under- og efterbilleder af indgrebet.

Han havde dog ikke regnet med, at han 4 år senere ville komme til at optræde som ufrivillig hårmodel for Direct Hair Implantations.

- Jeg vidste godt, at de tog billeder af mig. Men jeg anede ikke, at det blev brugt som en aktiv reklame, siger en vred radiovært til nyhedsbureauet Newspaq, som gjorde Dan Rachlin opmærksom på, at hans billeder trives i bedste velgående på diverse norske hjemmesider, som regulære reklamer.

Åbent forhold til skønhedsoperationen

Den stærkt utilfredse radiovært tog straks sagen i egen hånd og ringede til firmaet for at få stoppet reklamerne øjeblikkeligt.

- Jeg ringede og sagde, at jeg ikke har indgået nogen aftale om, at de kan bruge billederne til markedsføring, og at jeg ville sætte en advokat på sagen, hvis reklamen ikke blev fjernet, siger Dan Rachlin til Newspaq, så nu florerer reklamerne ikke længere i Norge.

Dan Rachlin har altid været meget åben omkring sin skønhedsfremmende operation og har talt helt ubesværet om hårtransplantationen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close