Nyheder11. april 2008

DAN RACHLIN: MIN KONE REDDEDE MIG

Den garvede radio- og TV-vært har haft flere nedture igennem sit 44-årige liv. Men han flyder altid ovenpå igen
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/dan-rachlins-kone-stort-jpg.jpg

Han har prøvet lidt af hvert. En skilsmisse, en milliongæld, en fyring og en tur ud i glemslen, hvor ingen ringede med nye jobtilbud. Men med hjælp fra sin Charlotte er den garvede radio- og TV-vært kommet styrket igennem sine kriser.
Hun var blandt andet en stor støtte, da Dan Rachlin for et par år siden blev fyret fra Sky Radio. Han havde kort forinden forladt et drømmejob på P3, hvor han hver lørdag lavede "Musikquizzen" for næsten en halv million lyttere. Det skulle han ikke have gjort.

Ingen jobtilbud
- Jeg stressede lidt, da Sky lukkede ned. Jeg var virkelig ked af det. Den værste tid er, når man ikke ved, hvad der skal ske. Jeg erfarede, at telefonen ikke kimede konstant med nye jobtilbud.
Jeg undrede mig - og undrer mig stadig meget - over, at folk dømte mig færdig dengang. Jeg synes "goddammit", det er sløjt, at folk ikke kunne se et så dedikeret menneske som mig i andre roller end den, jeg er kendt for, siger Dan Rachlin ærligt.

- Tror du, at du har fået nogle job, baseret på dit gode navn mere end dine evner?
- Ja, det har jeg nok. Der er noget "se giraffen" over det. Men folk ved også, at jeg tager mine job meget seriøst. Jeg har altid stået for engagement og indlevelse, men det skaber altså et tomrum, når man ikke har noget job på hånden.

Jobbet på den danske version af musikkanalen VH1 kom ud af den blå luft, og han skulle ikke bruge lang tid på at sige ja til det.
- Men jeg er trods alt glad for, at det ikke var TV2 Charlie, der ringede, gnægger den erfarne, men stilmæssigt og af sind ungdommelige herre.

Sponsoreret indhold