Nyheder28. april 2016

Dårligt timet kærlighed

39-årige Andrea Elisabeth Rudolph havde ikke drømt om at falde for en gift mand. Nu er de gift og har et fælles barn
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/andrea_paa_den_roede_loeber.jpg
 Foto: All Over Press

Det var som et lyn fra en klar himmel, da Andrea Elisabeth Rudolph i 2012 blev forelsket i den allerede gifte håndboldspiller Claus Møller Jakobsen - og forelskelsen var gengældt. Claus Møller Jakobsen havde allerede et barn med sin kone, og hun ventede deres andet barn. Alligevel så han sig nødsaget til at trække stikket på ægteskabet.

- Claus er et ordentligt menneske, som trods den dårlige timing, ikke ville trække det ud. For vores møde var dårlig timing, virkelig dårlig timing, siger Andrea Elisabeth Rudolph til Eurowoman.

Den svære start på det romantiske forhold fik dog en lykkelig slutning. I 2013 blev Andrea Elisabeth Rudolph og Claus Møller Jakobsen forlovet, og den 2. januar i år blev de gift. Og Andrea er ikke i tvivl om, at hun har valgt rigtigt.

- Jeg kan være en stor mundfuld, men det skræmmer ham ikke. Claus har heldigvis store nosser, og selv om mine også er store, er hans størst, siger hun.

https://imgix.seoghoer.dk/andrea_manden_og_soennen.jpg
 Foto: All Over Press

(Foto: ALL OVER PRESS) Den tidligere håndboldspiller 39-årige Claus Møller Jakobsen har i forvejen Oskar på otte og Alma på tre år. Andrea har datteren Isolde på ni år, og sammen har de lille Alfred. Parret er derfor kun to børn fra at nå Andreas ønsketal - nemlig seks.

I 2015 blev Andrea gravid med parrets første fælles barn, og hun fødte sønnen Alfred i september sidste år. Parret blev viet til sønnens barnedåb i januar - til stor overraskelse for alle.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_49.png

Sponsoreret indhold