Nyheder30. november 2012

Crone og Grønborg: Nyt par

De to populære nyhedsværter kender hinanden fra mere end bare TV-skærmen
Natasja Crone og Peter Grønborg har fundet sammen.
Natasja Crone og Peter Grønborg har fundet sammen.
 Foto: Isak Hoffmeyer/TV2



Nej, bare rolig. Hverken Natasja Crone eller Peter Grønborg er gået fra deres respektive partnere. Men et nyt par er de, trods alt.

De skal således sammen lede seerne igennem året der gik i kongehuset, når TV2 blænder op for "TV2 012: De kongelige øjeblikke" torsdag d. 20. december.

Men de to værter kender faktisk hinanden rigtig godt i forvejen. De har således skrevet opgave sammen, da de gik på Journalisthøjskolen i sin tid.

Natasja Crone: Eksmanden i fogedretten

- Jeg er helt tryg, når Natasja er ved min side. Vi kender hinanden fra Journalisthøjskolen, hvor vi lavede hovedopgave sammen. Og hvis man leger lidt med vores efternavne, kan vi faktisk lave vores helt eget "Cronborg", siger Peter Grønborg med et smil.

Det har været et festligt og fornøjeligt år i både det danske og ikke mindst det britiske kongehus. Og Natasja er ikke i tvivl om, hvad der har været den største oplevelse.

- Det var et stort øjeblik, da jeg oplevede et London, der bare ville fejre sin dronning, selvom regnen væltede ned, siger Natasja Crone, der dækkede dronningejubilæet i juni.

Hun har en god portion erfaring, når det gælder kongeligt stof og årskavalkader, men for hendes kollega Peter Grønborg er det første gang.

Natasja Crone: Derfor var mine læber enorme

Sponsoreret indhold