Nyheder 30. marts 2016

Cremedronningen er mangemillionær: Endnu flere millioner til Andrea Rudolph

Selv om Andrea Elizabeth Rudolph var gravid i det meste af 2015, forhindrede det ikke, at hendes firma kom ud af året med et stort overskud
Foto: Mikael Rieck
  Kunderne er så glade for Andrea Elizabeth Rudolphs giftfri skønhedsprodukter, at hun i 2015 solgte for 9,8 mio. kr.  
  Det er femte år i træk, at den 39-årige tidligere ”Vild med Dans”-vært har fremgang i sit cremefirma Rudolph Care.   Efter betaling af skat og andre udgifter endte overskuddet på 4,5 mio. kr.  
  Formuen i Rudolph Care er nu oppe på 8,3 mio. kr. og med udviklingen af børneserien Rudolph Kids og solbeskyttelsesserien Rudolph Sun tyder meget på, at pengetanken vil vokse i de kommende år.   Andrea og hendes seks kolleger hævede næsten 3,6 mio. kr. i løn - det svarer til over en halv million til hver.   Dertil kommer et udbytte på 1,5 mio. kr. til ejerne af firmaet - Andrea ejer langt de fleste af aktierne.  
  Cremedronningen Andrea Rudolph er gift med håndboldstjernen Claus Møller Jakobsen, og sammen har de sønnen Alfred. Andrea har en datter fra et tidligere forhold, mens Claus har to børn med sin eks.   Familien bor på Frederiksberg i en herskabslejlighed, som de sidste år købte for otte mio. kr. af skuespilleren Hella Joof.  
 

Sponsoreret indhold