Nyheder6. januar 2009

Courtney Love: Nu med trusseindlæg

De to firmaer, der sponsorerer Kurt Cobains enkes nye plade, laver tequila og hygiejneprodukter
Courtney Loves kommende plade forventes på gaden i februar
Courtney Loves kommende plade forventes på gaden i februar
 Foto: All Over

Courtney Love: Nu med trusseindlæg

De to firmaer, der sponsorerer Kurt Cobains enkes nye plade, laver tequila og hygiejneprodukter.

Det første kan man forstå. Tequila hænger fint sammen med rockmusik, selv om Courtney Love måske ikke er den mest stabile og troværdige person, man kan finde som frontfigur. Men trusseindlæg og rock ..! Tja, penge lugter jo ikke, så hvorfor ikke.

Ifølge et indlæg på Courtney Loves MySpace-side vil sangerindens næste album blive præsenteret i samarbejde med firmaer, der laver tamponer og tequila.

Courtney Love opløste bandet Hole i 2002, og to år senere solodebuterede hun med albummet "America's Sweetheart", der ikke solgte specielt godt og heller ikke genererede de store singlehits. Siden da har Love arbejdet på sit andet soloalbum, der får titlen "Nobody's Daughter".

Det forventes, at albummet vil blive udsendt til februar. Stærkt forsinket.

Derfor kan det virke underligt, at amerikanske firmaer (finanskrise eller ej) har en interesse i at sponsorere det kommende album fra Kurt Cobains enke. Men det skulle ikke desto mindre være tilfældet, hvis man skal tro et indlæg skrevet af webmasteren på Loves MySpace-side.

Efter at have forsøgt at forklare hvorfor albummet er blevet forsinket (overnaturlige tekniske problemer er grunden denne gang), fortæller Loves repræsentant, at coveret til det kommende album er næsten klar, og at en række firmaer inklusive et prominent tequila-firma og et prominent firma bag hygiejneprodukter til kvinder har lagt 30 millioner dollars i sponsorater og tilføjer: "Selv Courtney fatter det ikke".

Sponsoreret indhold