Nyheder9. maj 2011

Coster-Waldau snød filmselskab

Normalt fedter og slesker skuespillerne for de store filmselskaber, men det gør danske Nikolaj Coster-Waldau ikke. Tværtimod!
https://imgix.seoghoer.dk/media/106dfb19684745beab33fcc28ca53e43.jpg

Det går rigtig godt for Nikolaj Coster-Waldau, som gennem efterhånden mange år har haft en ganske hæderlig succes i det store udland. Det har han i den grad også med den nye TV-serie "Game of Thrones", der netop har haft dansk premiere på CANAL+

I serien spiller han ridderen Jaimie Lanniston, hvis særkende er et bølgende, halvlangt hår. Derfor blev filmbosserne noget lange i ansigtet, da de efter at have bedt Nikolaj om at blive klippet på en ganske bestemt måde, så håret passede til rollen, fik en vred mail tilbage.

- Vi havde skrevet til Nikolaj, at vi gerne ville have, at han skulle lade sig klippe på en bestemt måde, fordi det passede til en bestemt scene. Han svarede med en meget vred mail, hvori han gjorde det klart, at han følte, at han ikke var blevet hørt i forbindelse med den beslutning, fortæller seriens ophavsmænd og producenter David Benioff og D.B. Weiss til ekstrabladet.dk.

I mailen fortalte Nikolaj videre, at han nu selv havde ladet sig klippe i en frisure, som han mente, passede til rollen, og dagen efter sendte han så et bistert billede af sig selv med helt karseklippet hår.

Producenterne nåede både at få kaffen galt i halsen og undersøgt mulighederne for at lave en paryk i 500.000 kroners-klassen, inden Nikolaj gik til bekendelse og fortalte, at han bare havde - for nu at sige det, som det er - taget røven godt og grundigt på de magtfulde herrer.


LÆS OGSÅ:
Nikolaj Coster-Waldaus hash-eventyr

Nikolaj Coster-Waldau: Min næse er mærkelig

Sponsoreret indhold