Nyheder24. juni 2013

Coster-Waldau: Gramser på Diaz

Hollywood-stjernen ser ikke ud til at nyde danskerens hånd på sin bagdel
Cameron Diaz griner af Nikolaj Coster-Waldaus tilnærmelser
Cameron Diaz griner af Nikolaj Coster-Waldaus tilnærmelser
 Foto: All OverDe fleste kvinder ville være vilde med at få Nikolaj Coster-Waldaus hænder placeret et sted på kroppen. Det ser dog ud til, at Cameron Diaz ikke har samme opfattelse.

Hollywood-stjernen bakker en smule baglæns og hendes grin afslører, at hun nærmest finder danskerens tilnærmelser en smule komiske.

Nikolaj Coster-Waldau kysser kendt stjerne fra Holywood. Se hvem her

Men mon ikke det bare er skuespil fra Cameron Diaz side. Optrinet er nemlig ikke autentisk, men derimod en scene til den kommende blockbuster-film "The Other Woman", hvor begge skuespillere er på rollelisten.

Hvorfor den 43-årige skuespiller render rundt med en halskrave på er ikke til at vide. Det kan være, at det er, fordi hans kæreste i filmen finder ud af, at hans rolle ser andre kvinder og derfor har straffet ham.

Nikolaj Coster-Waldau: Familien følger ham ikke

Filmen, der foregår på Manhattan i New York, har premiere i løbet af 2014. Den danske charlatan spiller i filmen også overfor Hollywoods-legenden Don Johnson.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/7f4ce70b3b3843958c48e7866c32d64d.jpgNikolaj Coster-Waldua ser en smule bøvet ud, mens han forsøger at gnuppe sig op af Hollywood-stjernen (Foto: All Over)

Sponsoreret indhold