Nyheder10. marts 2020

Corona-panik: Kvinder slås om toiletpapir i supermarked

I Australien har frygten for coronavirus nået nye højder, og det har skabt vanvid og panik i lokale supermarkeder
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/new_project_6.jpg
 Foto: Nine News Australia / Twitter

Som taget ud af en apokalyptisk film blev tre kvinder filmet i et lokalt supermarked i Chullora i Australien, hvor de lørdag morgen sloges og skændtes om butikkens sidste pakker toiletpapir.

- Jeg vil bare have én pakke, råber en kvinde, mens hun konfronterer to andre kvinder, der har proppet deres indkøbsvogn til randen med pakker af toiletpapir.

- Nej. Ikke én eneste pakke, lyder svaret i videoen, der er blevet set mere end 300.000 gange.

- Tager du pis på mig? Tager du fucking pis på mig?, kan en kvinde høres sige, da slåskampen mellem kvinderne bliver brudt op af to butiksmedarbejdere.

Mens en af de to butiksmedarbejdere kontakter politiet, siger den anden:

- Se, hvad I laver. I slås om toiletpapir.

Politiet har senere bekræftet over for australske 9News, at den 60-årige mor og hendes 23-årige datter er blevet sigtet, mens den 49-årige kvinde, der også var involveret, blot er blevet afhørt, men ikke sigtet for noget.

Andre steder i verden er folk også begyndt at hamstre dagligvarer. I Kina er der blevet rapporteret om bander, der også stjæler toiletpapir, mens der i Italien også har været slåskampe i de lokale supermarkeder.

På verdensplan er mere end 110.000 personer smittet og 3990 er døde af sygdommen. I Danmark er 770 personer lige nu i karantæne.

Sponsoreret indhold