Nyheder18. januar 2016

Connie Nielsen får rolle i storfilm

Den danske Hollywood-skuespillerinde Connie Nielsen skal spille Wonder Womans mor i filmatiseringen af samme navn, der får premiere i 2017
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/connie-nielsen-wonder-woman.jpg
 Foto: AOP

Den danskfødte internationale Hollywood-skuespillerinde Connie Nielsen har scoret en ny kæmperolle.

Den 50-årige frederikshavner skal nemlig spille Wonder Womans mor, Hippolyta - dronningen af Amazonas, i filmatiseringen om tegneserieheltinden, skriver The Hollywood Reporter.

Og Nielsen selv jubler over annonceringen på sin Twitter-profil:

- Er virkelig glad for at spille Queen Hippolyta i DC Comics "Wonder Woman" og arbejder allerede hårdt med forberedelserne, lyder det fra den danske darling.

Wonder Woman er en amazone med rødder i den græske mytologi, og hun kæmper for at forhindre onde kræfter i at overtage verdensherredømmet.

Det bliver den relativt ukendte israelske skuespillerinde Gal Gadot, der spiller titelrollen, mens Hollywood-hugget Chris Pine og "House of Cards"-stjernen Robin Wright også er på rollelisten.

I 2000 medvirkede Connie Nielsen i det femdobbelte Oscar-vindende brag "Gladiator" over for Russell Crowe og Joaquin Phoenix og har siden været på rollelisten i flere danske produktioner - deriblandt Susanne Bier-dramaet "Brødre" og Lars von Triers "Nymphomaniac".

"Wonder Woman" får dansk biografpremiere den 29. juni 2017.

Am truly delighted to be playing #QuenHippolyta in #DCComics #WonderWoman and already hard at work prepping!

— Connie Nielsen (@CNconnienielsen) 16. januar 2016

Sponsoreret indhold