Conchita Wurst - se hende glatbarberet

Conchita Wurst er vinder af Eurovision Song Contest 2014. Se hende glatbarberet nederst i artiklen.

Conchita Wurst er vinder af Eurovision Song Contest 2014. Se hende glatbarberet nederst i artiklen.

Foto: All OverDen østrigske Drag Queen Conchita Wurst blev lørdag vinder af det internationale melodi Grand Prix 2014 med 290 point.

LÆS OGSÅ: Se de kendtes reaktion på Conchitas sejr

Det var en tydeligt bevæget Conchita Wurst, som ved slutningen af showet kunne modtage den eftertragtede pris statuette som vinder af Eurovison 2014.

Inden i Conchitas karakteristiske og smukke ydre gemmer den østrigsk mand Thomas "Tom" Neuwirth sig. Hvordan han ser ud - og dermed Conchita Wurst uden skæg- kan du se nederst i artiklen.


Conchita Wurst tog sejren ved Eurovision (Foto: All Over)

- Det er dedikeret til alle jer, der kæmper for fred og frihed. I ved, hvem I er, sagde Conchita Wurst fra scenen.

LÆS OGSÅ: Se, hvem Conchita Wurst dedikerede sejr til

Conchita Wurst blev i sær i de seneste dage før Grand Prix-finalen manges yngling i feltet. Ved semifinalen gav Lise Rønne hende da også særlig opmærksomhed. Faktisk foreslog hun, at de to skulle lave et album sammen. Men hun lavede også pølse-jokes med hende. Det kan du læse mere om her:


Lise Rønne og Conchitas album. (Foto: DR)

LÆS OGSÅ: Lise Rønne pølse-joker med ConchitaThomas "Tom" Neuwirth fotograferet i 2007. Det er ham, der er inden i Conchita. (Foto: All Over)

Thomas "Tom" Neuwirth har årelang erfaring og har både optrådt i et boyband som sig selv og senere deltaget i talentshows som Conchita Wurst, der lørdag tog hele Europa med storm.

Du kan se Conchita Wurst vej til sejren her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close