Nyheder31. maj 2021

Cocker spaniel døden nær: Slugte 18 cm langt kyllingespyd

Hunden Bobby var nær ved ikke at overleve mødet med et kyllingespyd
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cockerspaniel.jpg
 Foto: Facebook / Vets Now

Hvad der skulle have været en festlig fødselsdagsfejring, endte med at blive lidt af et mareridt for britiske Julie Sykes.

Hun og hendes familie ville fejre sønnens 11-års fødselsdag med en omgang takeaway, men familiens hund, en cocker spaniel ved navn Bobby, blev lidt for ivrig med fødselsdagsmiddagen.

Bobby slugte nemlig et helt kyllingespyd - inklusiv en 18 cm lang træpind, som er spids i den ene ende.

Ikke overraskende fik Bobby det dårligt, og han blev hastet til dyreklinikken Pets Now i Doncaster.

Her vurderede dyrlægen, at Bobby skulle opereres, og da han blev lagt i fuld narkose og åbnet, fandt lægerne træspyddet i vovsens mave, hvor den havde perforeret mavesækken og forårsaget en voldsom betændelsestilstand.

Heldigvis formåede lægerne at rydde op i Bobbys mave, og efter fire dage kunne han igen komme hjem - nu med et meget langt ar på maven.

- Spyddet var meget langt og skarpt - det var kun få milimeter fra at forårsage alvorlig og muligvis dødelig skade, fortæller dyrlæge Jacqui Seymour på Vets Nows hjemmeside.

Julie Sykes er også glad for, at dyrlægerne formåede at redde Bobbys liv:

- Bobby er en stor del af vores liv, og jeg græmmer mig ved tanken om, hvad der ville ske, hvis vi mistede ham, fortæller hun.

På Facebook advarer dyreklinikken nu mod, at hundeejere - især nu når det er grillsæson - holder de farlige spyd væk fra nysgerrige poter:

null

Sponsoreret indhold