Clemens: Snuppet i kæmpebrandert

Clemens er med god grund ikke særlig stolt ved situationen

Clemens er med god grund ikke særlig stolt ved situationen

Foto: All Over

Rapperen MC Clemens har altid været meget "gangsta". Men på det seneste har han gjort sig mest bemærket for sin deltagen i 'All Star'-koret og 'Den Store Klassefest' på TV2. Måske skulle han lige have pudset glorien lidt, for i dag står Clemens Legolas Telling, som den snart 30-årige roskildegenser hedder, anklaget ved Københavns Byret. Han kan se frem til en fængselsstraf for spritkørsel, skriver Ekstra Bladet tirsdag.

Clemens blev stoppet tidligt om morgenen den 24. november 2007, da han kørte i bil med en promille på 2,25 efter en våd fest i Århus.

- Jeg tør slet ikke tænke på, hvad der kunne være sket, hvis betjentene ikke havde været der. Jeg ville ikke have kunnet tilgive mig selv, hvis nogen var kommet til skade, siger Clemens til Ekstra Bladet.

Ordjongløren blev stoppet på Frederiks Allé i centrum af den jyske hovedstad efter at have fejret Århus-premieren på teaterkoncerten 'Nøddeknækkeren', som han har skrevet manuskriptet til.

Clemens fortæller selv, at han havde sat sig i sin Volvo for at høre noget musik og var faldet i søvn. Da han vågnede, var han kold over hele kroppen og nåede ikke at tænke sig om, før han hurtigt startede bilen for at køre mod sit hotel.

- Jeg havde en parkeringsbillet helt til dagen efter. Det er bare så ufattelig dumt, at jeg ikke havde lagt mine nøgler fra mig, siger han til Ekstra Bladet.

Ud over fængselsstraffen, der kan forvandles til samfundstjeneste, alkoholbehandling og andet, kan Clemens se frem til en stor bøde og tre års frakendelse af kørekortet.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close