Nyheder8. juli 2016

Claus Meyer et flækket speltaks fra at misse håndtryk fra Obama

Der var panik på, da Claus Meyer og hustruen skulle til middag i Det Hvide Hus
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/claus-meyer-og-obama.jpg
 Foto: Claus Meyer)
Det er et af den slags håndtryk, man nødigt vasker hænder efter. Et håndtryk fra verdens mægtigste mand, USA's præsident, Barack Obama. Det var, hvad der ventede den danske restaurant- og fødevareentreprenør Claus Meyer forleden.
Det skriver han på facebook. Han er i gang med sit mest krævende projekt nogensinde i den amerikanske metropol New York City.
Det drejer sig om åbningen af 'Restaurant Agern' og otte andre madsteder på New Yorks Grand Central Terminal, samt en madskole og et bageri. Og så skulle han lige presse et besøg og en middag i Det Hvide Hus ind i det tætpakkede program.
Det skete i forbindelse med en række nordiske statslederes besøg hos Barack Obama. Claus Meyer og hans hustru Christina var inviteret med til middag og håndtryk fra Obama, men han var lige ved at misse den store begivenhed. - Da vi sidder i toget mod Washington spørger jeg rutinemæssigt Christina, om hun så har mit pas med som vi havde aftalt. Christinas ansigt blev pludselig blegere end facaden på det Det Hvide Hus. Vi var simpelthen gået galt af hinanden og havde ikke haft anledning til at tale om det, da jeg kom direkte fra Grand Central, så nu var gode råd dyre, for der gives absolut ingen dispensationer her, skriver Meyer på Facebook om de strenge sikkerhedsforanstaltninger i forbindelse med at få adgang til Det Hvide Hus.
https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_15.png

Sponsoreret indhold