Nyheder27. november 2009

Claus Magnussen: Vennerne tager afsked

Drengene fra DTC-miljøet begræder tabet af en rigtig god kammerat
Claus sammen med lillebroderen Jan Magnussen, som han havde et meget tæt forhold til
Claus sammen med lillebroderen Jan Magnussen, som han havde et meget tæt forhold til
 Foto: privat

Claus Magnussens selvmord tidligt fredag morgen har rystet motorsporten i Danmark.

"Smeden", som han blev kaldt blandt venner, var vellidt og havde en stor andel i at gøre racerløbene i DTC-klassen attraktive for publikum. Det var nemlig ham, der fyrede op under tilskuerne, når der skulle brændes gummi på banerne, hvor hans elskede bror Jan Magnussen ofte indtog sejrsskamlen. Det hylder vennerne nu på DTC-motorklassens hjemmeside.

"Claus Magnussen, der blandt venner og bekendte mest var kendt under kælenavnet Smeden, var ikke selv aktiv kører, men han var i den grad medvirkende til at skabe den helt specielle stemning, som herskede på tilskuerpladserne og i paddocken under DTC-løbene," står der blandt andet i de mindeord, som vennerne har skrevet på www.dtc-net.dk

Selv havde Claus Magnussen også en kort karriere som racerkører mellem 1997 og 1998, men det var blandt fans, at han havde det bedst.

"Det var "Smeden", der som en anden showmaster sørgede for, at stemningen var helt i top på Magnussen-tribunen, når han med megafonen fik gang i slagsange og tilråb. Og hvis lillebror havde vundet løbet, var det ham, som var hovedmanden bag røgfanerne og fyrværkeriet fra den del af tilskuerområdet," husker vennerne på siden, der slutter med "æret være hans minde."

Claus Magnussen efterlader sig to børn.

Læs mindeordene her

Sponsoreret indhold