Nyheder 24. januar 2015

Claus Elming støtter arabisk i Føtex

TV-værten er ikke i tvivl om, at han synes det er fint, at Føtex hjælper syriske flygtninge
Af af
Claus Elming synes, at det er fint, at Føtex skilter på arabisk.
Claus Elming synes, at det er fint, at Føtex skilter på arabisk.
Foto: Dan Mariegaard

Der har været en del diskussion i forbindelse med, at Føtex i Sønderborg har valgt at skilte på arabisk. Dansk Folkepartis integrationsordfører Martin Henriksen blev rasende og mente, at det var helt ude i hampen, mens andre synes, at det er en god service at give til de syriske flygtninge.

LÆS OGSÅ: Claus Elming vil have Bendtner eks

Og tv-værten Claus Elming er i hvert fald i ikke i tvivl om, hvor han stå i den sag:

"Jeg har været i New York City. I en bydel, hvor de ikke talte engelsk. Jeg har været kæreste med en cubaner. Fra Miami. Der boede i et område, hvor de kun talte spansk. Jeg har stået på ski i Østrig, hvor lift-skiltene var på russisk. Jeg har kørt rundt i Schweiz, hvor vejskiltene er på tre sprog. I Canada har de to officielle sprog. Så hvis Føtex i whereever synes, at de skal lave et skilt på arabisk, så det fandengalme ok! God weekend!", skriver den 45-årige Claus Elming på sin facebook-side.

LÆS OGSÅ: Derfor skaber Føtex-skilt kæme debat

Butikken i den sønderjyske by hang et ekstra skilt op i tøjafdelingen.

Det ekstra skilt var skrevet på arabisk og fortalte, at der var 40 procent rabat på tekstil, og at rabatten blev fratrukket ved kassen.

Årsagen til at skiltet var skrevet på et andet sprog, var, at der 300 meter fra supermarkedet lå et asylcenter, og at der her boede en stor gruppe syriske flygtninge, der hverken kan læse eller forstå dansk.

LÆS OGSÅ: Claus Elming i dametøj

Sponsoreret indhold