Nu igen! Claudia Rex misbrugt

Claudia Rex er igen blevet misbrugt i en fupreklame.

Claudia Rex er igen blevet misbrugt i en fupreklame.

Foto: All Over Press

 
 
Den populære dansemus Claudia Rex er igen blevet misbrugt i en fupreklame, skriver Ekstra Bladet.
 
Og endnu en gang er det i en af de mange fupreklamer for slankemidler, der lover at man kan tabe sig helt usandsynligt meget på fantastisk kort tid.
 
 
I den aktuelle, men falske reklame, der er udformet som en avisartikel i BT, bliver man lovet, at man kan smide syv kilo mavefedt på to uger.
 
Her fortæller 30-årige Claudia Rex, hvordan det helt eventyrligt er lykkedes hende at smelte sit mavefedt væk, uden at hun har dyrket nogen former for motion, og uden at hun overhovedet har spist sund mad for at opnå vægttabet.
 
- Det lyser jo langt ud af det, at det er fup. Det er selvfølgelig irriterende, men jeg vil ikke bruge min energi på at tænke på det. Dem, der står bag, er nogle klaphatte, der prøver at udnytte folk, siger Claudia Rex til Ekstra Bladet.
 
 
Belært af tidligere erfaringer gider Claudia rex ikke bruge tid og ressourcer på at forfølge folkene bag annoncen, da de angiveligt opholder sig et ukendt sted i Asien.
 
Claudia Rex var med i dette års udgave af 'Vild med dans', hvor hun dansede sammen med komikeren Simon Jul, der på den hårde måde ved danselektionerne med Claudia smed en del kilo, inden han og Claudia røg ud af programmet.
 
Claudia var tilbage i programmet efter to års pause fra dansegulvet.
 
Privat danner hun par med  den et år yngre skuespiller Pelle Emil Hebsgaard.
 
De blev kærester tidligere i år, og i august fortalte Claudia, at de 'er sammen hele tiden' og er ved at flytte sammen i hendes hus i Smørum nordvest for København.
 
Se alle deltagerne i 'Vild med dans' 2017:

"Vild med dans"-deltagerne 2017

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close