Citybois på sommerturné: Her skal de spille

Du har mange muligheder for at opleve Citybois i løbet af sommeren

Du har mange muligheder for at opleve Citybois i løbet af sommeren

Foto: Claus PoulsenCharme, selvtillid og masser af skæve smil. Sådan kan man kort beskrive drengeduen Citybois, der i foråret tog landets teenagepiger med storm, da de deltog i DR's talentshow X Factor.

Og selvom det ikke blev til en finaleplads til Thomas Blachmans charmerede Gentofte-gutter, rider de to popdrenge Anthon og Thor fortsat på en bølge af succes.

LÆS OGSÅ: Amalie til kæmpefest med Citybois

LÆS OGSÅ: Citybois: X Factor gør det let at score damer

LÆS OGSÅ: Citybois: Sådan tackler vi fan-hysteriet

Nu har Citybois offentliggjort en omfattende koncertplan, hvor de hen over sommeren vil spille i alt 12 koncerter over hele landet.
Første koncert finder sted i Valbyparken i København søndag den 10. maj, hvor drengene optræder i forbindelse med sportsarrangementet "The Color Run".

Herefter går turen direkte til Billund i Jylland, hvor de to populære teenagere går på scenen i Legoland.

I løbet af sommeren når de desuden at komme forbi Vig, Aalborg, Sønderborg, Horsens, Svendborg og Odense.

Til flere af koncerterne vil publikum desuden kunne opleve store navne som Medina, Christopher og Burhan G, når de på udvalgte tidspunkter slutter sig til showet.

Også Citybois' egen hjemby Gentofte bliver vært for en enkelt koncert, ligesom festivalgængere på Smukfest i Skanderborg heller ikke vil blive snydt for en bid af drengenes pop-performance.

Hele balladen sluttes af i København 30. august, hvor Anthon og Thor optræder i forbindelse med Arla Foods Festival i Kongens Have.


(Foto: Facebook/CityboisKBH)

Nedenfor kan du se eller gense Citybois tage afsked med fans efter X Factor


[qbrick id=]

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close