Citybois forsvarer dyr debutkoncert

Drengene har forklaret sog på Facebook

Drengene har forklaret sog på Facebook

Foto: Claus PoulsenDe er nok ved at være vant til skrigende teenagefans, men snart kan det også være, at drengene i Citybois skal vænne sig til at tjene styrtende med penge.

I hvert fald spiller de populære drenge fra X Factor den 24. april deres første koncert i Falconer Salen på Frederiksberg i København, og de billigste billetter til koncerten koster 250 kroner stykket.

Nederst kan du se, hvordan det så ud da de forlod X Factor-studiet for sidste gang

LÆS OGSÅ: Citybois: X Factor gør det let at score damer

Selv om det måske er mange penge for de unge piger og drenge, der gerne vil se de to charmetrolde, mener boybandet ikke, at prisen er for høj.

- Som nogle måske har læst, skriver medierne om, hvor griske og pengesøgende vi er. Det er en stor misforståelse, og vi har ikke været med til at bestemme nogen priser, skriver drengene således på Citybois' officielle Facebook-side.

LÆS OGSÅ: Nu får Citybois pladekontrakt

Foruden billetten til 250 kroner er det også muligt at købe billetter til henholdsvis 350 og 450 kroner.

Med de dyrere billetter følger enten en signeret plakat eller en signeret plakat plus muligheden for at hilse på Thor og Anthon.

LÆS OGSÅ: Her spiller Citybois deres første

Citybois er kendt fra tv-programmet X Factor, hvor de røg ud i semifinalen. Dog skrev de dagen efter deres exit under på en pladekontrakt med Sony Music.

Se en video, hvor drengene fra Citybois opfordrer deres fans til at dukke op til debutkoncerten her


Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close