Nyheder26. marts 2020

Cirkusrevyen udskyder sommerens premiere

Både tilskuernes og de ansattes sikkerhed skal være helt i top, og derfor har man nu besluttet sig for at udskyde årets premiere på Cirkusrevyen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cirkusrevyen.png
 Foto: Gregers Overvad

Det meddeler Cirkusrevyens direktør Torben "Træsko" Pedersen i en pressemeddelelse.

- Den alvorlige situation med spredning af coronavirus i Danmark rammer os alle hårdt lige nu, siger Torben "Træsko" Pedersen og fortsætter:

- Cirkusrevyens første prioritet er vores gæsters og medarbejderes sikkerhed og for at sikre størst mulig tryghed og ro for alle, har vi taget beslutningen om at rykke vores premiere til august.

Premieren på årets revy er derfor rykket frem til søndag den 2. august, og det betyder, at revyen for første gang nogensinde skal spille ind i vintersæsonen med forestillinger helt indtil december.

Direktøren forsikrer dog alle, der har købt billet, at der bestemt ikke vil blive koldt i teltet, da man naturligvis vil sørge for varme.

Mere end 100.000 danskere har købt billet til årets revy, der desuden også kan se frem til at opleve Ulf Pilgaards jubilæum og afslutning i revyen.

- Vi er alle på holdet lykkelige over, at vi kan gennemføre Cirkusrevyen i år. Det har ikke været en nem løsning, men den er nødvendig for, at alle med ro i maven kan se frem til årets revy, siger instruktør Lisbet Dahl og fortsætter:

- Vi glæder os sindssygt meget til at gå på scenen og sammen med publikum hylde Ulf med en fantastisk revy.

Sponsoreret indhold