Nyheder18. februar 2023 (opd. 22. marts 2023)

Cirkusrevyen deler rystende billede: - Otto tog teltet

Det ikoniske telt fra 1935 har lidt omfattende skader efter gårsdagens storm
Holdet bag Cirkusrevyen 2023 Niels Olsen, Mads Knarreborg, Bodil Jørgensen, Merete Mærkedahl og Niels Ellegaard under pressemøde på Bakken i Klampenborg, søndag den 22. januar 2023. Cirkusrevyen har premiere til maj (Foto: Keld Navntoft/Ritzau Scanpi
Holdet bag Cirkusrevyen 2023 Niels Olsen, Mads Knarreborg, Bodil Jørgensen, Merete Mærkedahl og Niels Ellegaard under pressemøde på Bakken i Klampenborg, søndag den 22. januar 2023. Cirkusrevyen har premiere til maj (Foto: Keld Navntoft/Ritzau Scanpix)
 Foto: Ritzau Scanpix

Adskillige danskere har fået masseret lattermusklerne i det ikoniske telt, der huser den folkekære Cirkusrevyen på Bakken i Klampenborg.

Og disse danskere vil nok ikke tro deres egne øjne, når de ser det billede folkene bag revyen har delt på Instagram.

For Otto er fløjet op under teltdugen, fået godt fat og flået det i stykker, mens flere af masterne også er væltet. Heldigvis er ingen kommet til skade under de massive ødelæggelser, lyder det.

- Cirkusrevyen har spillet i telt på Bakken siden 1935 og har aldrig set så voldsomme skader efter en storm. Vi er netop ved at få et overblik over skadernes omfang samt tømme teltet, så reparationerne kan påbegyndes, lyder det i opslaget.

Der er lige nu ikke andre forestillinger, der spiller i teltet, og der er derfor hverken sket skader på scenografi eller teknik.

Cirkusrevyens første forestilling 11. maj er kun knap tre måneder væk, men de lover at åbne dørene til den populære revy uanset hvad.

- Vi er allerede i gang med at kigge på forskellige løsninger, så én ting er sikkert – vi kommer til at spille til maj, garanterer de.

Det latterkrampefremkaldende hold består af Bodil Jørgensen, Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Niels Ellegaard og Mads Knarreborg.

- Vi ser frem til en fantastisk revysommer, og jeg har store forventninger til årets hold – de kan om nogen tage teltet til nye højder, lyder det fra Cirkusrevyens direktør Torben Pedersen, i folkemunde kendt som Torben Træsko.

Sponsoreret indhold