Nyheder21. juli 2011

Ciano dater norsk miss

For lækker til love-stjernen er faldet for en blond skønhedsdronning fra nabolandet - se hende her
25-årige Ciano har endelig fundet en pige, der kan stå mål med hans uendelige liste af krav til en kæreste
25-årige Ciano har endelig fundet en pige, der kan stå mål med hans uendelige liste af krav til en kæreste
 Foto: All Over

Ligesom når medlemmerne af det danske kongehus skal finde et passende parti, har realitydeltageren Ciano fra For lækker til love også været nødt til at søge uden for Danmarks grænser for at finde en potentiel partner, som kan leve op til alle hans mange krav og forventninger.

Det har han nu fundet i den norske model Maria Kaasandra Barbantonis. Hun stillede sidste år op til skønhedskonkurrencen Frøken Norge og gjorde sig i den forbindelse også bemærket her i Danmark. Blondinen udråbte nemlig Nilen som Norges længste flod.

Læs også: Ciano kommer for tidligt

Den uheldige bemærkning betyder dog intet for Ciano, som er så begejstret for sin nye norske scoring, at han kalder hende for "prinsesse".

- Hun er så fin - hun er det, man kalder en rigtig prinsesse. Meget velopdragen, og hun er ikke en overdreven vild dansk festtøs. Hun har rigtig god stil og klasse, beretter Ciano til MSN Starlounge.

Læs også: For lækker til love: Jeg er stram

Han mødte Maria første gang for et år siden på en bar i Norge, men først i sidste weekend genså de hinanden.

Selv om de ikke er parate til at kalde sig kærester endnu, må det have været en forholdsvis vild romance, parret oplevede i weekenden. De har nemlig allerede bestilt en rejse sammen til Tenerife i begyndelsen af august.

Se Cianos "prinsesse" her:


Sponsoreret indhold