Nyheder11. februar 2015

Christophers vilde turné: 5 koncerter på 2 døgn

Den danske popprins har slået igennem på den store internationale scene
Efter en lang kæresteferie på Maldiverne har Christopher igen fart på
Efter en lang kæresteferie på Maldiverne har Christopher igen fart på
 Foto: All Over PressI november 2012 inviterede Rihanna journalister og fans med om bord på en boing 777 med på sin "Rihanna 777 Tour," hvor den nu 26-årige sangerinde på syv dage spillede syv koncerter i syv forskellige lande for at markere udgivelsen af sit syvende album, "Unapologetic."

Nu har den danske popprins Christopher lavet en lige så intens maraton-musiktour i Europa. På blot to døgn har den 23-årige hjerteknuser spillet i hele fem forskellige lande. Og den bedrift har sat sine spor hos den jokende musiker.

- Fem lande på 48 timer, skriver "I Told You So"-sangeren og tilføjer hashtagene: "Hvem er jeg?", "Hva'så Frankrig?", "Jeg mener Italien", "Prag".

Ud over flere spillejobs i Europa og megasucces hjemme i Danmark har Christopher også krydset kontinenter med sine hits og har blandt andet været i Kina og Japan for at optræde for sine internationale fans.

Christopher fik dog ladt op til de mange koncerter i januar, hvor han var på kærlighedsferie til Maldiverne med kæresten Cecilie Haugaard.

Se billedet her.

Sponsoreret indhold