Christophers vilde turné: 5 koncerter på 2 døgn

Efter en lang kæresteferie på Maldiverne har Christopher igen fart på

Efter en lang kæresteferie på Maldiverne har Christopher igen fart på

Foto: All Over PressI november 2012 inviterede Rihanna journalister og fans med om bord på en boing 777 med på sin "Rihanna 777 Tour," hvor den nu 26-årige sangerinde på syv dage spillede syv koncerter i syv forskellige lande for at markere udgivelsen af sit syvende album, "Unapologetic."

Nu har den danske popprins Christopher lavet en lige så intens maraton-musiktour i Europa. På blot to døgn har den 23-årige hjerteknuser spillet i hele fem forskellige lande. Og den bedrift har sat sine spor hos den jokende musiker.

- Fem lande på 48 timer, skriver "I Told You So"-sangeren og tilføjer hashtagene: "Hvem er jeg?", "Hva'så Frankrig?", "Jeg mener Italien", "Prag".

Ud over flere spillejobs i Europa og megasucces hjemme i Danmark har Christopher også krydset kontinenter med sine hits og har blandt andet været i Kina og Japan for at optræde for sine internationale fans.

Christopher fik dog ladt op til de mange koncerter i januar, hvor han var på kærlighedsferie til Maldiverne med kæresten Cecilie Haugaard.

Se billedet her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close