Nyheder13. september 2015

Christopher skrev historie foran 30.000 i Tivoli

23-årige Christopher slog rekord i aftes
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kh_voice_vinder_005_lille.jpg
 Krestine Havemann/Bauer Media
Den danske pop-prins Christopher er blot 23 år, men har allerede vundet et hav af priser.
Lørdag aften skrev han historie i Tivoli, da radiostationen The Voice for 12. gang fyldte "den gamle have" med store hits og hyldede en perlerække af danske sangere og musikere.
https://imgix.seoghoer.dk/voiceprisen-418-cpo.jpg
 Claus Poulsen
Christopher var en yderst populær herre i Tivoli lørdag. (Foto: Claus Poulsen) Det skete da Christopher vandt lytter-prisen, "The Voice Prisen", for anden gang i karrieren - det har ingen andre kunstnere gjort. Hele 30.000 tilskuere trodsede det dårlige vejr og hyldede Christopher og de øvrige prismodtagere på Plænen i Tivoli.
Blandt de øvrige prismodtagere var MØ, der fik "Årets Trendsætter-pris", mens den kvindelige trommeslager fra L.I.G.A. blev hyldet som "Årets Ikon".
https://imgix.seoghoer.dk/voiceprisen-435-cpo.jpg
 Claus Poulsen
Så bliver der taget selfies! (Foto: Claus Poulsen) Også Christophers fans blev hædret lørdag aften, da den unge stjernes fans blev kåret som "Årets Fans".
Christopher brugte en del af dagen på at stille op til selfies med de mange fans og var selvfølgelig lykkelig for prisen: - Jeg synes, det er fuldstændig fantastisk – endnu et bevis på, jeg har de fedeste fans i verden. Og det er selvfølgelig ret fedt at være den første, der har vundet den to gange. Det er jeg sindssygt stolt over. Det er jo bare et kirsebær på toppen at vide, at jeg er den første. Tusinde tak til jer, der har stemt. Det er lige så meget jeres pris, sagde Christopher da han modtog prisen. Herunder kan du se et galleri med Christopher og kæresten, Cecilie Haugaard:

Christopher og Cecilie Haugaard

Sponsoreret indhold