Nyheder25. november 2014

Christopher: Se mine balder

Se billedet: Manden med nudelhåret viser numsen frem

Christopher og Cecilie HaugaardFørst startede tv-personligheden Kim Kardashian med at vise sin popo i forsøget på at få internettet til at bryde sammen, og nu prøver sangeren Christopher også at vinde over nettet med sin bagdel.

I hvert fald har han og "Go' Morgen P3"-værten Anders Stegger lavet en byttehandel.

LÆS OGSÅ: Christopher: Derfor er danske piger specielle

Radioværten har lagt et billede ud på sin Instagram-profil og "Go' Morgen P3"s officielle Facebookside af hjerteknuseren iført et par stramtsiddende boksershorts, der er kravlet så godt et stykke op, at han fremviser noget af ballerne. Samtidig holder den 22-årige charmør en paraply i hånden.

LÆS OGSÅ: Her er Christophers nye musikvideo

- Jeg har lige byttet dette billede af Christopher med, at jeg resten af livet skal sige, at jeg elsker John Mayer (amerikansk singer-songwriter, red.), skriver Stegger til billedet, som han på "Go' Morgen P3"s hjemmeside har ledsaget af ordet "break the internet."


LÆS OGSÅ: MTV-stjerne savler: Christopher er hot

Privat er det modellen Cecilie Haugaard, der kommer helt så tæt på Christopher. Parret har for nylig været i Japan, hvor Christopher blandt andet har optrådt. Du kan se billeder af parret i galleriet nederst i artiklen.

Hvis du vil nyde synet af Christopher forfra, kan du gøre det i videoerne her:Sponsoreret indhold