Christopher: Se billederne her

Christopher: Se billederne herChristopher glemte alt om sin smukke popdronning Medina, da han lørdag nat nød en tur i metroen med sin presseansvarlige Julie Bekker.

De to havde tidligere på aftenen været til Danish Music Awards i Forum, hvor han skulle optræde. Og efterfølgende festede Christopher videre til arrangementets afterparty, hvor man vist roligt kan sige, at han fik indtaget alkohol, så hatten passede.

Omkring klokken to om natten forlod Christopher så festivitassen med Julie Bekker. Sammen gik de ned i metroen, og her blev det hedt.

Popprinsen og hans pr-pige fra pladeselskab Warner Music gik hånd i hånd og stod og holdt om hinanden, fortæller en observatør, der selv blev gramset på bagdelen af den stive stjerne.

Denne kendis var også på grisebassen

Og det udviklede sig til regulært kæleri, lyder det fra observatøren.

- Christopher nussede Julies kind, og hun kælede for hans hånd. De to holdt om hinanden, stod helt tæt og hviskede sammen og så ud til at være temmelig optagede af deres flirteri, forklarer observatøren.

Ifølge Julie Bekker er der dog intet hold i kæleriet. Nus på kinden var bare Christophers måde at fjerne burgerdressing.

Det ændrer dog ikke på, at de to obervatører er forargede over Christophers opførsel.

- Havde jeg ikke vidst, at han er sammen med Medina, ville jeg ikke have troet, at han havde en kæreste, sådan som han pillede ved hende. Jeg tror, at det er de færreste kærester, der ville have ment, at den opførsel er okay, forklarer de.

Medina hyggede med XanderUdvalgt til dig
Fra forsiden
Close