Christopher scorer fræk model

Er der fuld knald på i Christophers backstage-område? Se videoen, og bedøm selv...

Er der fuld knald på i Christophers backstage-område? Se videoen, og bedøm selv...

Foto: Claus PoulsenSå har det populære teenage-idol Christopher haft gang i scorebemærkningerne igen, og denne gang er han ikke bange for at vise kærligheden frem.

I sidste uge spottede SE og HØR ham, da han kærligt kyssede sin nye flamme farvel om morgenen foran hendes gadedør, efter han havde overnattet hos hende. Aftenen forinden havde parret deltaget i modefesten Elle Style Awards i DR's koncertsal.

LÆS OGSÅ: Se billederne fra Christophers frække metrotur

At den 22-årige popstjerne er til ældre kvinder, er vist ingen hemmelighed. Den nye skønhed i hans liv er da også ni år ældre end ham selv og dermed jævnaldrende med ekskæresten og popdivaen Medina.

Den 31-årige blondine, der får Christophers hjerte til at banke hurtigere, er ligesom de foregående kvinder i hans liv en sand skønhed, der er skruet rigtig godt sammen. Ved siden af sit fuldtidjob som merchandiser i modebranchen er hun også en fræk undertøjsmodel.

LÆS OGSÅ: Medina taler ud om bruddet med Christopher

I starten af året kunne SE og HØR afsløre, at Christopher efter et skænderi på natklubben Sunday i København ikke længere dannede par med den verdensberømte sangerinde Medina.

Tre måneder efter bruddet fangede SE og HØR ham med en ny date, der flere gange overnattede i hans lejlighed på kendishotellet Stay. Det var TV-tilrettelæggeren Sofie Lange Jørgensen, som havde lært popstjernen at kende under optagelserne til DR-dokumentaren "Jeg er Christopher", som hun stod bag.

LÆS OGSÅ: Efter SE og HØRs afsløring: Christophers kæreste sendt hjem fra job

Men nu er det altså ikke længere hverken Medina eller DR-pigen, der sover i ske med den unge charmør men derimod den 31-årige, smukke undertøjsmodel.

Se alle de afslørende billeder og læs meget mere om, hvem Christophers nye flamme er i denne uges udgave af SE og HØR.

Få SE og HØR på iPad her

Bliv fast abonnent på SE og HØR her

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close