Nyheder3. september 2016

Christopher og kæresten på hed kærlighedsferie

Den danske popsanger Christopher er rejst på romantisk ferie sammen med modelkæresten Cecilie Haugaard
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/kunst_og_kultur_dm0006.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

For de fleste danskere er sommerferien forbi, og hverdagens trummerum med arbejde og pligter er så småt begyndt igen.

Sådan forholder det sig dog ikke for popmusikeren Christopher og kæresten Cecilie Haugaard. Parret er nemlig rejst sydpå, hvor de tilbringer en romantisk ferie sammen i den italienske region Toscana.

Stjernerne har imidlertid ikke haft for travlt med at slappe af og holde ferie, til at de har lagt billeder op på de sociale medier.

Senest har modellen Cecilie Haugaard udgivet et foto på Instagram. Her kan man se, hvordan parret omfavner hinanden iført badetøj, mens de tilbringer tid ved svømmepølen.

Den 24-årige musiker har også været aktiv på sin Instagram-profil, hvor han har lagt en video op af, at han synger sin sang "Take Me Back", hvorefter han hopper i vandet.

Find et godt tilbud på en ferie til Italien her

Det er dog ikke længe siden, at "I Won't Let You Down"-kunstneren sidst rejste uden for de danske grænser. Tidligere på sommeren drog Christopher nemlig til Libanon sammen med skuespilleren Nikolaj Lie Kaas og velgørenhedsorganisationen Red Barnet.

Her besøgte de to danske kendisser blandt andet en flygtningelejr, hvor de mødte flere børn, som var blevet drevet på flugt fra deres hjem grundet krigen i Syrien.

Se flere billeder af det smukke par i galleriet herunder:

Christopher og kæresten Cecilie Haugaard bal hos dronningen

Sponsoreret indhold