Nyheder23. juli 2012

Christopher: Nu med tato

Medina må vænne sig til at have to mænd med i sengen....
Christopher er yderst tilfreds med sin nye portræt-tatovering.
Christopher er yderst tilfreds med sin nye portræt-tatovering.
 Foto: All Over

Der er ikke meget slem fyr over den 20-årige sanger Christopher. Men kan man ikke være badboy selv, kan man jo få tatoveret en af historiens største på sin krop. Et billede af det amerikanske skuespiller-ikon James Dean pryder derfor nu sangerens højre arm.

Det så ikke ud til, at Medina var tilstede under tato-seancen på The Old Barbershop, der er kendt fra TV3-serien "Tatoo Salonen". Men vil hun se sin kæreste blive ridset i, kan hun gå på Youtube, hvor Christopher har lagt en video op fra sit besøg.

Læs også: Christopher: Rejser fra Medina

- Det er en tatovering, som jeg kan huske tilbage på, som jeg kan sidde og kigge på om 10-20 år og tænke, det var dengang hvor alting, det bare var perfekt, og jeg lige var breaket (slået igennem, red.). Jeg var igang med at leve min drøm. James Dean døde som 24-årig i en bilulykke, men jeg er lidt bedre til at køre bil, tror jeg, lyder det fra Christopher, efter tatovøren har fuldendt sit mesterværk.

Læs også: Christopher: Spritstiv og pinlig på Roskilde

- Jeg kan huske en af de første artikler, jeg læste om mig selv. Der havde journalisten skrevet, at den 19-årige amagerdreng mest af alt minder om en syngende James Dean, og det har bare været et gennemgående tema/look, som vi er gået efter på alle de fotoshoots, vi har været på, siger den unge sanger i videoen.

Se Christopher få sin tato her:


Sponsoreret indhold