Christopher laver forretninger med kæresten

Foto: Mikael Rieck

Foto: Mikael Rieck

Mikael Rieck

Han er en af Danmarks hotteste popstjerner, men for sangeren Christopher synes det ikke at være nok. Først var det Aquador, der sikrede sig et samarbejde med ham om vand på flaske, og nu er det så nogle andre dråber, popidolet lægger navn til.

Han har nemlig udviklet sin egen parfume til kvinder.

- Det skulle selvfølgelig være en parfume til piger, jeg lavede. Jeg kan ikke komme i tanke om nogen af mine venner, der ville gide at gå med en Christopher-parfume, og så er det bare federe at lave en til kvinder, hvor jeg kan vise, hvad jeg synes, en kvinde skal dufte af, fortæller sangeren, der har fået hjælp af sin bedre halvdel, modellen Cecilie Haugaard.

- Hun har været med til at udvikle Aquarius (navnet på parfumen, red.), og faktisk er det en blanding af hendes yndlingsparfume og min. Det var udgangspunktet, vi ville prøve at ramme noget der imellem, siger Christopher, der selv lægger bar overkrop til annoncen for duftevandet.

- Jeg tænkte, at hvis vi skulle lave en parfume, så skulle vi gå all in og få det til at ligne en Calvin Klein-kampagne. Men det var ikke meningen, jeg skulle stå i bar overkrop. Der blev skudt 1000 billeder og det var sygt koldt, og til sidst var vi ude på en båd og så sagde fotografen at jeg skulle prøve at tage trøjen af, så det var ikke helt planlagt, afslører sangeren, der dog er ganske tilfreds med resultatet.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close