Nyheder28. december 2012

Christopher: Kysser på ny pige

Medinas unge hingst møssede løs dagen inden, han fejrede jul med sin popdronning
Christopher har ikke prøvet ligeså meget som Medina, men han gør sit bedste for at følge med...
Christopher har ikke prøvet ligeså meget som Medina, men han gør sit bedste for at følge med...
 Foto: All Over


20 år er jo ingen alder!

Derfor er det heller ikke så underligt, at den ikke fik for lidt, da Medinas ni år yngre kæreste Christopher slog sig løs med vennerne kort før den 24. december.

Mens den juleaftenstod på hygge i familiens skød på Amager sammen med Medina, var den 22. december viet til julefrokost med kammeraterne, hvilket i høj grad blev foreviget på Facebook.

Christopher: Slår Medina

Meget tyder på, at festlighederne mundede ud i en vild morgenfest, og her fik en heldig pige et meget inderligt kys på panden af Christopher.

Man må regne med, at der ikke har ligget andet end venskabelige følelser bag kysset, for billedet lagde Christopher selv op på Facebook ved fem-tiden om morgenen lillejuleaftensdag.

"Jeg har været til titusinde morgenfester...okay det har jeg ikke :)", skrev den prurunge popdreng under billedet med hentyning til Medinas hit "Lyser i Mørke" med den fængende tekst: "For ja, jeg tog til titusind morgenfester. Og jeg har gjort alt det, man gør som gæst der".

Medina: De hendes nye blære-bil

Med en aldersforskel på ni år, er der ikke noget at sige til, at Christopher ikke har prøvet ligeså meget som popdronningen Medina, men han gør da sit bedste for at komme efter det.

Og måske de næste par måneder vil give den unge knægt lidt flere hår på brystet.

I dag rejser "Stopher" nemlig mod varmere himmelstrøg nærmere betegnet USA, hvor han skal skrive sange med amerikanske sangskrivere.

Medina følger selvfølgelig med, da hun skal på turné i landet.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/c17d97d225234ca2ac0b496364f459a9.jpg


Christopher sammen med en ukendt pige om morgenen den 23. december (Foto: Facebook)







Sponsoreret indhold