Nyheder 24. juni 2016

Christopher Kjær: - Jeg klarede den

Janni, Michala og hendes kæreste Thiago Macedo var mødt op på Øregård gymnasium for at se Christopher få det hårdt tilkæmpede eksamensbevis
Foto: Dan Mariegaard)
  Ingen af dem gør nogen hemmelighed af, at det var lige med lodder og trisser, at 19-årige Christopher Kjær fik sin studenterhue.  

- Jeg er meget stolt, glad og lettet, fortalte Janni Spies, mens hun vinkede til de mange nybagte studenter, som blev sendt af sted fra Øregård Gymnasium. (Foto: Dan Mariegaard)

  Hvor mange måske ville have valgt at gå stille med dørene med det faktum, gjorde Christopher med stor selverkendelse lige modsat med påskriften ”Jeg klarede det” på huens bånd.   - Jeg synes folk skulle vide det, sagde han lige ud af landevejen, da folk forhørte ham om ordlyden.  

En stolt og lettet Janni med sin store søn Christopher som ny udsprunget student. (Foto: Dan Mariegaard)

Huen blev sat på Christophers hoved af farmand for to dage siden efter et syv tal i historie.   Christian Kjær var til gengæld ikke med til translokationen.   Sabbatår
Fremtidsplanerne lyder foreløbig på et sabatår.   - Jeg vil også gerne lære nogle forskellige sprog. Men vigtigst af alt er, at jeg finder mig selv, erkendte han.  

Michala Kjær var mødt op til translokationen sammen med kæresten Thiago Macedo.  (Foto: Dan Mariegaard)

  Her bliver han bakket fuldstændig op af Janni.   - Han skal gøre det, han føler for. Men jeg er glad og stolt over, at han klarede den, fortalte hun, inden vognene med Christopher og klassekammeraterne under hujen og dytten forsvandt ud på det store fugtige tour de familie.  

Så skal der festes. Christopher Kjær bar godt med flydende forsyninger om bord på lastbilen, som skulle fragte 3.Z. på den traditionsrige rundtur. (Foto: Dan Mariegaard)

  - Det er en dag, vi har glædet os til siden 1.G, sagde han.

Sponsoreret indhold