Nyheder 5. maj 2014

Christopher: Jeg er ikke arrogant popstjerne-agtig

Krøltoppen har vist sin sande side frem
Af af
Christopher fortæller, at folk har fået øjnene op for, at han bare er ærlig, udadvendt, selvironisk og slet ikke så arrogant popstjerne-agtig
Christopher fortæller, at folk har fået øjnene op for, at han bare er ærlig, udadvendt, selvironisk og slet ikke så arrogant popstjerne-agtig
Foto: Idolplakat
Popdrengen og krøltoppen Christopher har haft en travl start på 2014. Han har udsendt sit andet album ('Told you So'), været hovedperson i en dokumentar-serie om sig selv og givet utallige interview med aviser, ugeblade, tv- og radiostationer.

Og der er en grund til, at Christopher har valgt at bruge så megen tid i medierne, fortæller den populære popdreng til mx.dk:

LÆS OGSÅ:
Nu kan du komme helt under huden på Christopher

- Jeg ville jo gerne have lov til at fortælle min version af historien. Jeg vidste med det samme, at det ikke blev poleret. At det skulle være hudløst ærligt for, det tror jeg også, folk har mere respekt for, forklarer Christopher i dag til mx.dk.
Christopher er blevet en succesfuld herre (Foto: Dan Mariegaard)


I DR3-programmet 'Jeg er Christopher', der løb over skærmen i april, fulgte seere Christopher i to hektiske måneder, og i programmet kom man helt ind under huden på sangeren, der er strøget til tops som én af de allermest populære sangere herhjemme.

LÆS OGSÅ: Beyoncés stemmetræner arbejder med Christopher

- Så udover at jeg er blevet mere bevidst om mig selv, hvordan jeg griner, snakker og siger 'fuck' lidt for ofte, så tror jeg, folk har fået øjnene op for, at jeg jo bare er ærlig, udadvendt, selvironisk og slet ikke så arrogant popstjerne-agtig. Jeg er ligesom alle mine venner, jeg kan bare godt lide at synge, siger Christopher til mx.dk.

Sponsoreret indhold