Nyheder20. april 2015

Christopher: Glæd jer til ny musik

Efter noget der ligner en jordomrejse, lover Danmarks popprins mere musik til sine fans
Den charmerende krøltop lover ny musik til sine fans
Den charmerende krøltop lover ny musik til sine fans
 Foto: All Over PressDet står bestemt ikke stille for den danske superstjerne Christopher.

Han har således brugt den seneste uge på både at besøge Kina og USA, og den populære popdreng lover nu også sine fans, at han snart udgiver nyt musik.

- En lille tur rundt om kloden og tilbage igen. Jeg har fuldstændig mistet fornemmelsen for tid, og mit indre ur går baglæns, tror jeg. Det eneste, jeg kan mærke, er en stærk følelse af optur. Og jeg har ny musik i ørerne, glæd jer! skriver han således på sin Instagram-profil.

LÆS OGSÅ: Se kærestens hilsen til Christopher

I sidste uge var den blonde musiker en tur i Kinas hovedstad, Beijing, hvor han modtog den prestigefyldte kinesiske V Chart Award, idet han blev kåret som årets mest lovende nye kunstner.

Og efter fire dage i det asiatiske land fløj danskeren videre til Los Angeles i USA, hvor han blandt andet nåede at se sin danske kollega MØ optræde.

SE VIDEOERNE: Christopher vinder knaldekonkurrence

Men efter en hektisk uge er Christopher altså vendt hjem igen med løftet om ny musik til sine fans.

Samtidig er den 23-årige stjernesanger blevet offentliggjort som en af kunstnerne på årets Grøn Koncert, så der får han en gylden mulighed for at lufte sine nye numre for den danske offentlighed.

Se Christophers rejseselfie her.


En lille tur rundt om kloden og tilbage igen Har fuldstændig mistet fornemmelsen for tid og mit indre ur går baglæns tror jeg :) Det eneste jeg kan mærke er en stærk følelse af OPTURHar ny musik i ørene, GLÆD JER!! #Albuminthemaking #Allaroundtheworld #Jegersulten #Hvorerjeg #Dontknow #Dontcare #Solenskinner #Cph #Beijing #LA #Cph #LA

Et billede slået op af @christophermusiccom den 19. Apr 2015 kl. 6:27 PDT

Sponsoreret indhold