Christopher frygter vinterdepression

Christopher ser frem til en uge på ski - ellers ville han føle sig vinterdeprimeret. Foto: Allover

Christopher ser frem til en uge på ski - ellers ville han føle sig vinterdeprimeret. Foto: Allover

Sådan er det også for landets kendisser. Mange af dem spiser et par ekstra doser D-vitamin, men de har også hver deres måder at komme igennem vinteren på.

Særligt Cecilie Hother, der bruger meget af sin tid udendørs som vært i TV 2 Frihuset, tager utraditionelle metoder i brug.

- Jeg sørger for at få masser af søvn, og så bruger jeg lyslamper rigtig meget. Jeg stiller vækkeuret lidt før om morgenen, og så ligger jeg med lyslamperne tændt i et kvarter, siger Cecilie Hother til Newspaq.

Den unge musiker Christopher forsøger at komme gennem den danske vinter, ved at tænke på de kommende skiferier han rejser på.

- Jeg elsker at tage på skiferie, og det glæder jeg mig til hele året. Men havde jeg ikke haft det at se frem til, kunne jeg nok godt blive lidt vinterdeprimeret, siger Christopher, som både skal en uge til Colorado og en uge til de franske alper.

Christopher: Kysses af lækker model

Også tv-værten Emil Thorup drager mod varmere himmelstrøg, for at slippe for vinteren.

Anderledes glad er sangerinden Pernille Rosendahl for det skandinaviske vintervejr.

- Jeg holder meget af vinteren. Den er med til at danne vores nordiske sind. Vi trækker os væk og bliver mere eftertænksomme.


(Pernille Rosendahl elsker det nordiske vejr, og klæder sig også derefter. Foto: Allover)

Melankolien bor i os alle, og vi har både de lyse og mørke sider i os. Det er jeg ret vild med, fortæller Pernille Rosendahl.

Også sangerinden Nabiha har det fint med vinteren. Hun bruger bare sin fantasi lidt.

- Jeg er typen der altid har en blomst i håret, og der er skruet helt op for varmen derhjemme. Så sætter jeg noget musik på der minder mig om solskin, og så fornægter jeg, at det er vinter, siger Nabiha.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close