Nyheder 2. februar 2013

Christopher: Flænser sin hånd

Popfyren har fået et stort åbent sår på sin hånd efter fødselsdagsdruk
Medinas unge kæreste har på mindre end et år flået hul i sig selv hele tre gange.
Medinas unge kæreste har på mindre end et år flået hul i sig selv hele tre gange.
Foto: All OverHan nåede knapt at blive gammel nok til lovligt at kunne indtage alkoholiske drikkevarer i USA, inden han midt under sin 21 års fødselsdag herhjemme i København flåede sin højre hånd op mellem tommeltot og pegefinger.

Christopher: Sådan fejrede han sin fødselsdag

Resultatet: Et ubehageligt, gabende hul med frit udsyn til popcharmørens allerinderste kød.

"Hold da op for en fest igår! Selvfølgelig ingen rigtig fest uden jeg kommer til skade, så var lige forbi skadestuen og sige hej og så i studiet. Tak for alle jeres dejlige beskeder i går", lød det fornøjet fra Christopher på Facebook dagen derpå. En dag, der havde budt på vild fest med fodboldgutterne om aftenen.

Medinas kæreste i grimt uheld

Popfyren lader sig ikke slå ud af en køddyb flænge. Han er efterhånden vant til det dér med at falde og slå sig - især når alkohol er indblandet. På kun syv måneder har han flækket øjenbrynet under en fest, været tæt på at miste en tå, da han gled på en trappe, og nu revet et dybt hul i hånden på sin fødselsdag.


Se Medinas kærestes åbne sår herunder
:Christopher brugte sin første dag som 21-årig på skadestuen og fik en fin hvid hånd med sig hjem som souvenir. (Foto: Facebook)Sponsoreret indhold